Chec simplu

de MIUTA in Prajituri, 20 Mar 2011 | 10898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 3 oua
  • un pahar zahar tos
  • 50 ml ulei
  • un pahar faina
  • 3 plicuri vanilie
  • 100 g stafide
  • 1/2 plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec simplu:

Am separat albusul de galbenus de la  cele trei oua.Am masurat albusurile intr-un pahar.Cate albusuri intra in pahar atat se pune zahar si faina.Am batut spuma tare albusul,am adaugat zaharul si am continuat sa mixez spuma.Cand albusurile au fost foarte bine batute,am adaugat zaharul vaniliat si galbenusul.Am mixat putin si am pus uleiul in fir subtire ca la maioneza continuand sa mixez usor.Am scos mixerul din compozitie si am pus stafide amestecand in continuare cu o paleta de lemn.Am adaugat la sfarsit faina si praful de copt.Am pus compozitia intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina.Se da la cuptor cca.30 minute.Se pudreaza cu zahar dupa preferinta.Noi il preferam fara zahar sa nu fie prea dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec simplu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Cris2711 1

15.12.2013, 15:58

E la cuptor,astept rezultatul

Cris2711 1

15.12.2013, 16:46

Este cel mai bun chec

MIUTA 1

15.12.2013, 19:42

Ma bucur ca ti-a placut Cris

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Iustina